Velkommen

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet. Vores kerneaktiviteter er bl.a. friluftsliv, musik og leg.

Bliv FDFer

17.08.2015

Har du lyst til at prøve om FDF er noget for dig – så kig forbi


 

 

FAMILIE FDF

 

Det henvender sig, som overskriften antyder til familier, som enten har for små børn til at de kan deltage i det ugentlige FDF møde, eller familier, som bare synes det kunne være hyggeligt også at mødes om fælles aktiviteter i weekenden.

 

Vi regner med at holde ca. 5-6 ”møder ” om året, med mulighed for at deltage i kredsens andre arrangementer såsom kredsweekend, sommerlejr o.a.

 

Kontingentet er ikke helt fastlagt endnu, men der bliver en pris for kontingentet og ønsker man så at deltage i kredsens ture og lejre, betaler man den samme pris som alle andre der deltager.

 

Møderne vil foregå i tidsrummet 9.30-14 ude på FDFs kredsgrund på Jeksen Dalvej. Der vil hver gang være en aktivitet vi skal lave sammen og derudover vil vi også tilberede mad over bål til vores frokost.

 

For at vide, hvor mange materialer vi skal have med og hvor meget mad vi skal købe, skal man tilmelde sig, senest 1 uge før arrangementet til Lisbeth Skjellerup på mail :Lsskjellerup@gmail.com

 

Udover d. 12.11.2016 har vi planlagt følgende møder, alle lørdag:

21.01.2017 + 25.03.2017 + 20.05.2017

 

Vi glæder os til at se jer !

 

Dennis og Lisbeth

Puslinge og Tumlinge

Hvis man ikke kan komme til aftenens møde er det meget vigtigt, at lederne modtager afbud. Afbud meldes via telefonopkald eller SMS til den holdansvarlige leder.

Den holdansvarlige leder er Jannik Bjerre.